Landwirtschaftsmesse Ostfriesland (Aurich)

De nieuwe beurs met doelgerichte bezoekers! Standhouders krijgen de kans om samen te werken en kunnen hierdoor een breder publiek aan trekken. Drie dagen lang is de Landwirtschaftsmesse de ontmoetingsplaats voor ondernemende melkveehouders, boeren, boswachters en agrariërs.

Waar:
Mehrzweckgelände Tannenhausen
Am Stadion 18
26607 Aurich (Ostfriesland)

Wanneer:
20, 21 en 22 februari 2019

Melkvee- en Akkerbouwdagen Opende

Deze unieke buitenbeurs vindt in het hart van het agrarisch gebied plaats op 15, 16 en 17 mei 2019 in Opende. Agrariërs in heel Noord-Nederland kunnen tijdens deze vakbeurs de nieuwste ontwikkelingen zien en beleven. Met deze unieke buitenlocatie direct aan de A7 is Opende dé plek voor ondernemende boeren.

Waar:
Evenemententerrein Strandheem
Parkweg 9
9865 VN Opende

Wanneer:
15, 16 en 17 mei 2019

Land- en Tuinbouwbeurs Oost-Nederland

Land- en Tuinbouwbeurs is dé grootste en gezelligste agrarische binnen- en buiten vakbeurs in Oost-Nederland. Editie 2019 zal in het teken van “kringlooplandbouw” staan. Standhouders krijgen de kans onderling samen te werken, waardoor ze met minder kosten, een breder publiek trekken.

Waar:
De Mariahoeve (Afslag Bathmen)
Oxersteeg 21
7428 MC Deventer

Wanneer:
26, 27 en 28 juni 2019

Melkvee- en Akkerbouwdagen Liempde gaat verhuizen naar melkveebedrijf Puijenbroek in Hilvarenbeek en wordt:

Landbouwvakdagen Zuid-Nederland en België

Landbouwvakdagen in Hilvarenbeek is dé plek voor Nederlandse en Belgische melkveehouders, akkerbouwers en de intensieve veehouderij om het totaalpakket in beeld te zien.

De vakbeurs gaat rondom het melkveebedrijf van de Fam. Puijenbroek plaatsvinden. Er zijn voldoende mogelijkheden voor demonstraties zoals o.a. voederwinning-demonstraties en trekker testritten.

Waar:
Melkveebedrijf Puijenbroek
Gorp 1
5081 NB Hilvarenbeek

Wanneer:
4, 5 en 6 september 2019

Vakom, Vakbeurs Omheining en Toegangscontrole

Vakbeurs met totale toelevering voor alle sectoren op het gebied van afbakening. Deze vakbeurs biedt de inkopers een scala aan leveranciers en producten, waar in de toekomst zaken mee gedaan kan worden. Dit speciale vakgebied komt bij vele aanbestedingen aan de orde. Alles draait om veiligheid en ooglijk werk in de deelnemende sectoren, ook tijdelijke afzettingen en afbakeningen behoren tot deze groepen.

Waar:
IJsselhallen Zwolle
Rieteweg 3
8011 AB Zwolle

Wanneer:
27 en 28 november 2019

Landwirtschaftsmesse Kassel

Een nieuwe vakbeurs voor de complete agrarische sector! Richt u zich op melkveehouders, akkerbouwers of bent u actief in de intensieve veehouderij branche?

Dan mag u niet ontbreken op Landwirtschaftsmesse Kassel, deze vakbeurs bied volop kansen!

Waar:
Damaschkestr. 55
34121 Kassel

Wanneer:
19, 20 en 21 juni 2020

Business en Family Bedrijvenbeurs

De Habito is toe aan vernieuwing. Daarom een nieuwe naam Business en Family Bedrijvenbeurs. Organisator CNO-Expo geeft aan dat het een dynamisch evenement is geworden, gericht op zowel de zakelijke- als consumentenmarkt voor Rijssen en omstreken.

De kracht van deze beurs zit in de grote saamhorigheid van de deelnemende bedrijven en de verbintenis met het grote aantal bezoekers. De industrie, detailhandel, bedrijfsleven en consument komen hierin samen.

Waar:
Gemeente Rijssen – Holten

Wanneer:
4, 5 en 6 september 2020

Milchvieh & Ackerbautage Münster-Nienberge

De Milchvieh & Ackerbautage zijn de ideale plek voor Duitse melkveehouders en boeren om een uitgebreid beeld van de branche te krijgen. De beurs is ideaal voor alle bedrijven met de focus op de melkveehouders en akkerbouwbedrijven. Exposanten kunnen zich volledig richten op de juiste doelgroep.

Waar:
Haus Vögeding
Münster-Nienberg

Wanneer:
19, 20 en 21 september 2020

Lente Fair Twente

Kom genieten en laat je verrassen op de Lente Fair Twente. April 2020 zal Lente Fair Twente voor de tweede keer plaatsvinden op Vliegveld Twenthe. Lente Fair Twente zal geheel in het teken staan van het complete leven. Van binnen- en buitenleven, mobiliteit, bouw en verbouw, veranda’s, tuininrichting tot lifestyle, decoratie, dieren, hobby’s, fashion en food.

Waar:
Vliegveld Enschede

Wanneer:
April 2020

Christmas Fair Twente

Een prachtige ambiance wordt gecreëerd door tientallen luxueuze pagodetenten van waaruit vele bedrijven zich presenteren. De fair biedt een rijk en diverse aanbod van de mooiste moderne en traditionele must-haves op het gebied van decoratie, stijl, fashion & food. De feeërieke omgeving wordt geaccentueerd door duizenden lichtjes en (kerst)decoraties waarmee de fair wordt aangekleed.

Laat je inspireren en geniet van de gezellige sfeer die de Christmas Fair zal bieden.

Waar:
Het Hulsbeek Oldenzaal

Wanneer:
December 2020