Landbouwvakdagen Oost-Nederland 

De Landbouwvakdagen Oost-Nederland voor: mechanisatie, rundveehouderij, melktechniek & akkerbouw en biedt niet alleen noviteiten maar bruist ook van activiteiten en demonstraties.

Drie dagen lang zijn de Landbouwvakdagen hét trefpunt voor ondernemende melkveehouders, akkerbouwers en agrariërs met een gemengd bedrijf en bosbouw. Alle informatie is tijdens de vakbeurs voorhanden welke bezoekers direct in hun bedrijf kunnen toepassen. Deze vakbeurs is dé perfecte gelegenheid om live ontmoetingen om te zetten in direct zaken doen.

Waar:
Achteresweg 5-5a
7468 PP Enter

Wanneer:
6, 7 en 8 september 2023

Landbouwvakbeurs Assen

De Landbouwvakbeurs Assen: één brede landbouwvakbeurs waarbij alle sectoren binnen de Nederlandse landbouw aan bod komen. Naast de mechanisatie,- en melkvee-techniek en toelevering voor de hele dierhouderij zijn er ook aanbieders voor vollegrondsteelt, bollenteelt, biologische bedrijven en verbreding van de exploitatie voor boeren bedrijven.

Drie dagen lang is de Landbouwvakbeurs Assen hét trefpunt voor ondernemende melkveehouders, akkerbouwers en agrariërs met een gemengd bedrijf en bosbouw. Alle informatie is tijdens de vakbeurs aanwezig, zodat bezoekers dit direct in hun bedrijf kunnen toepassen. Deze vakbeurs is dé perfecte gelegenheid om live ontmoetingen om te zetten in direct zaken doen.

Waar:
TT Circuit
De Haar 9
9405 TE Assen

Wanneer:
8, 9 en 10 november 2023

Landwirtschaftsmesse Trier (Rheinland Pfalz)

De nieuwe beurs met doelgerichte bezoekers! Standhouders krijgen de kans om samen te werken en kunnen hierdoor een breder publiek aan trekken. Drie dagen lang is de Landwirtschaftsmesse de ontmoetingsplaats voor ondernemende melkveehouders, boeren, boswachters en agrariërs.

Waar:
Fort-Worth-Platz 1
54292 Trier

Wanneer:
28, 29 en 30 november 2023

Landwirtschaftsmesse Aurich 

Landwirtschaftsmesse in Aurich, een groot succes in 2019, 2020 en 2022. Dé plek voor de meest uitgebreide vakbeurs in het hart van Ostfriesland.

Deze meest complete vakbeurs voor mechanisatie, veehouderij, intensieve veehouderij, landbouw, bodemfokkerij, schapen- en geitenhouderij, bosbouw en groene techniek biedt niet alleen nieuws, maar komt ook tot leven door activiteiten en demonstraties.

Waar:
Am Stadion 18
26607 Aurich

Wanneer:
24, 25 en 26 januari 2024