Sinds 2005 is CNO-Expo BV actief als zelfstandig organisatie-bureau. Enerzijds als faciliterende partij, waarbij alle voorzieningen en condities getroffen worden om inspirerende persoonlijke ontmoetingen mogelijk te maken. Anderzijds als organiserende partij, waarbij in eigen beheer diverse vakgerichte beurzen en evenementen worden georganiseerd.

CNO-Expo beschikt over een enthousiast team met dynamische medewerkers die over veel expertise in de beurs- en evenementenbranche beschikken. Ieder met een unieke competentie, waardoor wij de juiste persoon kunnen inschakelen voor een bepaalde beurs of evenement.

Het team van CNO-Expo

johan-wolters-2023

Johan Wolters

Eigenaar CNO-Expo
petra-van-der-kruyssen

Petra van der Kruyssen

Beursmanager
manja

Manja Tijhoff

Beursmanager
hetty-wolters

Hetty Wolters

Administratie
Sophie Wigger

Sophie Wigger

Stagiaire Marketing en Communicatie Specialist
Michael Hartjes CNO

Michael Hartjes

Beursmanager

Wat kunt u nog meer van ons verwachten?

CNO Expo beschikt niet alleen over organisatietalent… u mag ook op ons rekenen voor op maat gemaakte in-house events en promotionele mogelijkheden!

blikvangers

Blikvangers

Mobiele reclame

Laat uw boodschap niet ongemerkt voorbij gaan! Mobiele reclame is een relatief goedkope en doelgerichte manier om uw product of dienst aan een breed publiek te presenteren en is geschikt voor vele doeleinden.

relatiemakers

Relatiemakers

Beurzen op locatie

Eventmarketing op maat. Van klein- tot grootschalige evenementen. Het organiseren van evenementen is onze kracht maar ook onze passie! Geheel passend bij de marketingplannen en doelstellingen van onze klanten.

verhuur

Verhuur

Tenten en meubilair

Bent u op zoek naar een tijdelijke accommodatie of tent voor uw evenement? Zoekt u een specifieke kleine sfeervolle pagodetent voor een presentatie? Wij verhuren ze, geheel in stijl van uw bedrijf.