De Land- en Tuinbouwbeurs formule uniek in Twente!

De meest volledige vakbeurs voor: Twente, Achterhoek, Salland, Veluwe, Midden-Nederland en Duitsland.

Land- en Tuinbouwbeurs Oost-Nederland voor: mechanisatie, rundveehouderij, intensieve veehouderij, akkerbouw, volle grondteelt, schapen- en geitenhouderij, bosbouw en groentechniek biedt niet alleen noviteiten maar bruist ook van activiteiten en demonstraties.

Drie dagen lang is Land- en Tuinbouwbeurs hét trefpunt voor ondernemende melkveehouders, akkerbouwers en agrariërs met een gemengd bedrijf en bosbouw. Alle informatie is tijdens de vakbeurs voorhanden welke bezoekers direct in hun bedrijf kunnen toepassen. Deze vakbeurs is dé perfecte gelegenheid om live ontmoetingen om te zetten in direct zaken doen.

De Land- en Tuinbouwbeurs is interessant voor

De exposanten van Land- en Tuinbouwbeurs zijn fabrikanten, importeurs, toeleveranciers, handelsondernemingen, dienstverlenende en branche-gerelateerde bedrijven die zich richten op:

  • Rundveehouders
  • Akkerbouwers
  • Loonwerkers
  • Pluimveehouders
  • Varkenshouders
  • Kalverhouders
Locatie & Adresgegevens

De vakbeurs wordt gesitueerd rondom de moderne boerderij van Mts. Kloosterboer aan de rand van Deventer, ook wel bekend als ‘De Mariahoeve’. Op deze manier zal de boerderij letterlijk het middelpunt van de vakbeurs zijn. De bedrijfsvoering van Fam. Kloosterboer staat hierin voorop en daarom zullen zij tijdens de drie beursdagen op gepaste tijden hun deuren openen om de bezoekers een kijkje te gunnen in hun prachtige vernieuwde melkveestal. Rondom de boerderij en vakbeurs worden spectaculaire demonstraties georganiseerd.

Bereikbaarheid

Om een nog groter gebied te kunnen bedienen sluit het melkveebedrijf van Mts. Kloosterboer (afslag 25 Bathmen) perfect aan voor de uitbreiding richtring Midden-Nederland en de Veluwe. Deze locatie direct aan de A1, is optimaal bereikbaar voor bezoekers en standhouders.

Openingstijden

Woensdag 26 juni 2018       13.00 – 21.30 uur
Donderdag 27 juni 2018      13.00 – 21.30 uur
Vrijdag 28 juni 2018             13.00 – 21.30 uur

Contact

Voor meer vragen kunt u altijd telefonisch contact opnemen met +31(0)85 – 773 10 85 of volg ons op Facebook.

Wilt u deelnemen aan de Land- en Tuinbouwbeurs? Of wilt u de beurs komen bezoeken?

Of wilt u nog meer informatie over de Land- en Tuinbouwbeurs? Bezoek dan nu de website van de beurs.

Stand samenstellen voor de Land- en Tuinbouwbeurs

Stand

Binnenstand

Buitenstand

Samenvatting
Subtotaal