Melkvee Vakdagen Liempde

Melkvee Vakdagen Liempde  – woensdag 6 en donderdag 7 september 2017

Organisatieburo CNO-Expo uit Rijssen organiseert op 6 en 7 september 2017 de Melkvee Vakdagen voor Zuid-Nederland en België. Landgoed Velder te Liempde is de gastheer van het nieuwe evenement. Het evenemententerrein kent een rijke historie van evenementen. Een van de eerste stamt al uit 1948, de land- en tuinbouwwerkdagen. Dit evenement trok grote aantallen bezoekers, meer dan 100.000.

Het is dan ook niet voor niets dat Johan Wolters, organisator in hart en nieren en directeur van CNO Expo, heeft gekozen voor Landgoed Velder als thuisbasis voor zijn evenement. “Hier ligt zo’n rijke historie, dat sprak mij gelijk aan. Ik heb al een paar jaar het idee om hier in Liempde weer een sterk evenement te organiseren. Nu ga ik tezamen met mijn team letterlijk de koe bij de hoorns vatten. De Melkvee Vakdagen zijn bestemd voor alle melkveehouders en zij zullen op dit evenement alles kunnen vinden voor hun vak, allerhande zaken waar ze dagelijks mee te maken hebben. Op reguliere landbouwbeurzen hebben de exposanten veelal te maken met publiek dat qua doelgroep teveel uiteenloopt. De Melkvee Vakdagen zal 100% vakgericht geïnteresseerd publiek trekken. Innovatie en rendement zijn de kernwoorden voor het tweedaagse evenement en zullen een rode leidraad vormen voor ons als organisatie. Agrarische ondernemers krijgen hierdoor een vakgericht evenement waar alles gericht is op hun sector, dit zal dus zijn weerslag hebben op de kwaliteit van de bezoekers evenals op de kwaliteit van het evenement.”

Middels een gericht uitnodigingsbeleid zullen melkveehouders worden uitgenodigd om de Melkvee Dagen gratis te komen bezoeken en inspiratie en kennis op te doen. Het bedrijfsleven binnen de branche kan low-budget deelnemen en wordt de mogelijkheid geboden om in een goede ambiance met de gerichte bezoekers contacten te leggen. Niet alleen machines zijn te bezichtigen maar er worden ook diverse demonstraties gegeven tijdens de Melkvee Vakdagen, waarbij voertechniek een van de thema’s zal zijn.

Melkvee Vakdagen 2017 – 6 & 7 september

Openingstijden: 10.00 uur tot 18.00 uur

www.melkveevakdagen.nl info@cno-expo.nl

 

melkveevakdagen 2 melkvee vakdagen foto 1