Wie succesvol wil zijn als ondernemer laat zich zien!

Neem daarom deel aan Melkvee- en Akkerbouwdagen 2019.

Deze unieke buitenbeurs vindt in het hart van het agrarisch gebied plaats op 15, 16 en 17 mei 2019 in Opende. Agrariërs in heel Noord-Nederland kunnen tijdens deze vakbeurs de nieuwste ontwikkelingen zien en beleven.

Met deze unieke buitenlocatie direct aan de A7 is Opende dé plek voor ondernemende boeren.

De Melkvee- en Akkerbouwdagen Opende is interessant voor

De exposanten van Melkvee- en Akkerbouwdagen zijn fabrikanten, importeurs, toeleveranciers, handelsondernemingen, dienstverlenende en branche-gerelateerde bedrijven die zich richten op de melkveehouderij en akkerbouw. De beurs is het platform voor:

  • Boeren
  • Product
  • Retail
  • Politiek
  • Eindgebruiker
Locatie

Op een mooie locatie aan de A7 waar Friesland, Drenthe en Groningen samenkomen bevindt zich evenemententerrein Strandheem in Opende. Hier gaan op 15, 16 en 17 mei 2019 de Melkvee- en Akkerbouwdagen Noord-Nederland van start.

Openingstijden

Woensdag 15 mei 2019       13.00 – 21.30 uur
Donderdag 16 mei 2019      13.00 – 21.30 uur
Vrijdag 17 mei 2019             13.00 – 21.30 uur

Contact

Voor meer vragen kunt u altijd telefonisch contact opnemen met +31(0)85 – 773 10 85 of volg ons op Facebook.

Wilt u deelnemen aan de Melkvee- en Akkerbouwdagen Opende? Of wilt u de beurs komen bezoeken?

Of wilt u nog meer informatie over de Melkvee- en Akkerbouwdagen Opende? Bezoek dan nu de website van de beurs.

Stand samenstellen voor de Melkvee- en Akkerbouwdagen Opende

Stand

Binnenstand

Buitenstand

Samenvatting
Subtotaal

Vakbeurs melkveehouderijen en akkerbouw in de provincie Groningen

De Melkvee- en Akkerbouwdagen 2019 worden gehouden in Opende, een klein plaatsje dat ligt in de provincie Groningen. Deze vakbeurs is zeer interessant voor ondernemende boeren/agrariërs die helemaal op de hoogte willen zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van melkveehouderijen en akkerbouw.

Op de beurs kunt u in contact komen met verschillende bedrijven en collega-boeren die de Melkvee- en Akkerbouwbranche een warm hart toedragen. Op de vakbeurs wordt u op de hoogte gebracht van de nieuwste techniek trends die hun intrede hebben gedaan in de branche. U kunt hier onder andere de nieuwste tractors, zaai- en oogstmachines en overige veehouderijmachines bezichtigen.

Bent u een bedrijf dat zich richt op Melkveehouderij en Akkerbouw en wil u op de vakbeurs staan met een stand? U kunt op onze website uw eigen binnenstand of buitenstand voor het evenement samenstellen. Ook voor tickets om de vakbeurs te bezoeken kunt u bij ons terecht.