Dé vakbeurs voor de gehele agrarische sector

Datum 4,5 en 6 september plaats Hilvarenbeek.

Landbouwvakdagen in Hilvarenbeek is dé plek voor Nederlandse en Belgische melkveehouders, akkerbouwers en de intensieve veehouderij om het totaalpakket in beeld te zien.

De vakbeurs gaat rondom het melkveebedrijf van de Fam. Van Puijenbroek plaatsvinden. Er zijn voldoende mogelijkheden voor demonstraties zoals o.a. voederwinning-demonstraties en trekker testritten.

Voor standhouders zijn de uitnodigingen zo vakgericht dat ze zich volledig kunnen richten op de juiste doelgroep binnen de melkveehouderij, akkerbouw en intensieve veehouderij.

Wie ook actief is in België, of dit wil worden, mag op deze vakbeurs niet gemist worden!

De Landbouwvakdagen Zuid-Nederland en België is interessant voor

Mechanisatie, rundveehouderij, intensieve veehouderij, akkerbouw, volle grondteelt, schapen- en geitenhouderij, bosbouw en groentechniek.

Drie dagen lang is Landbouwvakdagen hét trefpunt voor ondernemende melkveehouders, akkerbouwers en agrariërs met een gemengd bedrijf en bosbouw. Alle informatie is tijdens de vakbeurs voorhanden welke bezoekers direct in hun bedrijf kunnen toepassen. Deze vakbeurs is dé perfecte gelegenheid om live ontmoetingen om te zetten in direct zaken doen.

Locatie

Landgoed Van Puijenbroek te Hilvarenbeek is de gastheer van het evenement. Om een nog groter gebied te kunnen bedienen sluit het moderne melkveebedrijf Van de familie van Puijenbroek perfect aan voor de uitbreiding richting België. Deze locatie op het landgoed ligt direct aan de grens van België in een prachtige omgeving.

Openingstijden

Woensdag 4 september        13.00 – 21.30 uur
Donderdag 5 september       13.00 – 21.30 uur
Vrijdag 6 september                13.00 – 21.30 uur

Contact

Voor meer vragen kunt u altijd telefonisch contact opnemen met +31(0)85 – 773 10 85 of volg ons op Facebook.

Wilt u deelnemen aan de Landbouwvakdagen Zuid-Nederland en België Of wilt u de beurs komen bezoeken?

Of wilt u nog meer informatie over de Landbouwvakdagen Zuid-Nederland en België? Bezoek dan nu de website van de beurs.

Stand samenstellen voor de Landbouwvakdagen Zuid-Nederland en België

Stand

Binnenstand

Buitenstand

Samenvatting