Dé vakbeurs voor de gehele agrarische sector

Datum 11, 12 en 13 maart in Middenbeemster.

De Landbouwvakdagen komen naar West-Nederland en zal plaatsvinden bij Maatschap Helder in Middenbeemster. Wij van CNO-EXPO krijgen regelmatig te horen dat er geen ‘echte’ agrarische vakbeurs meer is in West-Nederland, wij proberen hier dan ook zo goed mogelijk gehoor aan te geven door een vakbeurs neer te zetten voor iedereen binnen de veehouderij, mechanisatie, melktechniek, akkerbouw en vollegrondsteelt.

De Boerderij van de familie Helder is dé perfecte locatie voor deze bruisende drie daagse vakbeurs. Het moderne melkveebedrijf die centraal staat is zeer geschikt voor demonstraties.

Voor standhouders is er de mogelijkheid om trekker testritten en voerdemonstraties en voerdemonstraties te verzorgen, hierdoor kunnen de bezoekers zich goed laten informeren en zelf de verschillen ervaren.

De nieuwe locatie biedt grote mogelijkheden voor West-Nederland. Wie actief is in Noord & Zuid-Holland, West Friesland, Utrecht en Flevoland of dit wil worden mag dit niet missen!

De Landbouwvakdagen West-Nederland is interessant voor

Mechanisatie, veehouderij, akkerbouw, melktechniek en volle grondteelt biedt niet alleen noviteiten maar bruist ook van activiteiten en demonstraties. Drie dagen lang is Landbouwvakdagen hét trefpunt voor ondernemende melkveehouders, akkerbouwers en agrariërs met een gemengd bedrijf en bosbouw. Alle informatie is tijdens de vakbeurs voorhanden welke bezoekers direct in hun bedrijf kunnen toepassen. Deze vakbeurs is dé perfecte gelegenheid om live ontmoetingen om te zetten in direct zaken doen.

Locatie

De beurslocatie op het landgoed ligt direct aan de A7 in een prachtige omgeving. Hier zullen bedrijven, agrariërs en geïnteresseerden samenkomen bij de Landbouwvakdagen voor de laatste trends en ontwikkelingen in deze sector.

Openingstijden

Woensdag 11 maart        13.00 – 21.30 uur
Donderdag 12 maart      13.00 – 21.30 uur
Vrijdag 13 maart              13.00 – 21.30 uur

Contact

Voor meer vragen kunt u altijd telefonisch contact opnemen met +31(0)85 – 773 10 85 of volg ons op Facebook.

Wilt u deelnemen aan de Landbouwvakdagen West-Nederland Of wilt u de beurs komen bezoeken?

Of wilt u nog meer informatie over de Landbouwvakdagen West-Nederland? Bezoek dan nu de website van de beurs.

Stand samenstellen voor de Landbouwvakdagen West-Nederland

Stand

Binnenstand

Buitenstand

Samenvatting