Nieuwe Fair!

Hot news: CNO Expo gaat volgend jaar een nieuwe sfeervolle Christmas Fair Twente organiseren! Met de kerstmaand in aantocht, zijn wij nu al in de juiste sfeer gekomen. Landgoed Het Rheins in Enter is de gastheer van de eerste editie van de Christmas Fair Twente , die volgend jaar zal plaatsvinden van donderdag 8 t/m zondag 11 december 2016.

Stelt u zich voor…. Heerlijk buiten rondstruinen op het prachtige landgoed in Enter, waarbij vele duizenden lichtjes en vuurkorven de vele gezellige stands zullen omarmen in feestelijke sfeer. Denk hierbij aan de mooiste must-haves op het gebied van kerst en decoratie, maar ook alles op het gebied van home, living en beauty zal er gepresenteerd worden in sfeervolle pagodetenten, met daarbij natuurlijk ook volop de gelegenheid om winterse drankjes en lekkernijen te proeven en de nieuwste feestmode te bewonderen. Kortom, dat wordt gezellig kerstshoppen!

Uniek concept:
De Christmas Fair Twente is niet alleen op consumenten gericht. Op de speciale Christmas & Business dag op donderdag 8 december, kunnen bedrijven personeelsleden een bezoek aan de fair cadeau geven, waarbij het kerstpakket door de personeelsleden zelf kan worden samengesteld, onder het genot van een hapje en een drankje.

Bent u geïnteresseerd in deelnamemogelijkheden aan de Christmas Fair Twente 2016 van CNO Expo of wenst u meer informatie over de diverse mogelijkheden mbt de Christmas & Business kerstpakketten, laat het ons weten via info@cno-expo.nl

Onze nieuwe site www.christmasfairtwente.nl is nog volop in ontwikkeling en zal binnenkort online zijn.